Regisztráció nem szükséges a vásárláshoz
Nyereményjáték

Név:
E-mail:

Termék kategóriák
Újdonságok Akciós termékek Hámok Tálak, etetők, Itatók Nyakörv, és póráz Ápoló eszközök, kellékek Egyéb kisállat felszerelés Karabínerek Kisállat felszerelések Szilikon szappanforma Konyha felszerelés Pipere - Szépségápolás Fürdőszoba felszerelés Lakás felszerelés Háztartási aprócikk Műszaki cikk Party kellékek Lámpák Bicikli felszerelés Elem Papír-írószer Táska, pénztárca, telefontok Játék Ajándék Szerszám - kerti felszerelés Autó felszerelés
6 RÉSZES SZILIKON FORMA - SZAPPAN

6 RÉSZES SZILIKON FORMA - SZAPPAN


F21-57

6 részes szilikon forma

Tulajdonságok:

Anyaga: hőálló szilikon
Mérete: a képen


A termék több színben kapható. Színben sajnos nem tudunk kérést teljesíteni. 

Bruttó ár: 1.350 Ft
Cikkszám: 3-705

További képek:


A szilikon formák ideálisak akár édes, akár sós receptek elkészítéséhez.
Könnyű, ellenálló és praktikus. Használható gáz, elektromos vagy mikrohullámú sütőkben, grillezőben vagy főzőlapon ugyanúgy, mint hűtőben vagy mélyhűtőben.

Használható -60°C és +230°C között. A mélyhűtőből kivett sütőformát azonnal a forró sütőbe lehet tenni anélkül, hogy a forma bármilyen alak-, méret-, vagy jellegváltozáson esne át. A táplálkozási célra használható tiszta folyékony szilikon nem veszi át a benne készített ételek ízét, szagát. Hővezető képessége garantálja a legjobb sütési és főzési eredményeket.

Természetes tapadásmentessége, valamint rugalmas formája képessé teszi arra, hogy könnyen, gyorsan alakítsa, készítse el ételeit idő- és alapanyag veszteség nélkül. A formák könnyen tisztíthatók forró vízben szivaccsal vagy akár mosogatógépben. A szilikonforma kevés helyet igényel; összehajtható, feltekerhető - eredeti formáját mindig megőrzi.

Megfelelő használat mellett minden más ismert sütőformával szemben hosszabb ideig garantált a használata.

Ajánlott termékek

SZILIKON FORMA - 6 KORONA Cikkszám:3-692

Ár: 1.450  Ft

SZILIKON FONDANT MINTÁZÓ - KAGYLÓK Cikkszám:3-703

Ár: 1.750  Ft

 

Webáruház készítés - Reláció96 Bt.
© 2012 Pandortex Webáruház Minden jog fenntartva.