Regisztráció nem szükséges a vásárláshoz
Termék kategóriák
Újdonságok Akciós termékek Konyha - bonbon formák Konyha - sütőformák, süteményformák Konyha - sütemény kiszúrók Konyha - kellékek tortadíszitéshez Konyha - kellékek sütéshez, főzéshez Konyha - konyhai eszközök Otthon, háztartás Pipere - Egészség Műszaki cikk Fejlámpák, elemlámpák Szabadidő Kerékpár, bicikli felszerelés Szerszámok Party kellékek Kisállat felszerelések
SZILIKON MACARON KÉSZÍTŐ SZETT

SZILIKON MACARON KÉSZÍTŐ SZETTA macaron egy olasz származású különlegesen finom, apró sütemény, ami Franciaország cukrászmesterei által teljesedett zseniális édességé. Elkészítéséhez kitartás és sok-sok gyakorlás szükséges, azonban ezzel a készlettel egyszerűbben és bátrabban ismerkedhet meg ennek a különleges édességnek az elkészítésével.

A macaron sütő készlet tartalma:

- 1 darab szilikon sütőlap, melynek mérete 29 cm × 39 cm
A sütőlapon 48 darab előre megrajzolt peremmel ellátott kör található.
Ennek segítségével nem kell előre köröket rajzolni a sütőpapírra, mégis szép szabályos és egyforma macaronjai lesznek, mivel a kis perem megakadályozza a tészta elfolyását.
A sütőlap másik oldala sima felületű, így más sütemények sütésénél is használhatja.
- 1 darab 150 ml-es tésztaadagoló, mellyel pillanatok alatt kitöltheti a sütőlap kis köreit.
Szilikonból és műanyagból készült, a teteje egy mozdulattal könnyen levehető és gyorsan megtölthető a macaron tésztával. Átmérője 8 cm.
- 1 darab szilikon formázó fej

Bruttó ár: 3.290 Ft
Cikkszám: 1-12

További képek:


Egyszerű macaron recept 

Hozzávalók:

50 g cukor
1 csipet só
180 g tojásfehérje
400 g porcukor
220 g darált mandula

Elkészítés:

A mandulát a porcukorral egyszer átdaráljuk, majd átszitáljuk. A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a csipet sót, majd elkezdjük felverni, ha elkezdett kifehéredni, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Ha már annyira kemény a hab, hogy nem folyik le az edény oldaláról, hozzáadjuk kanalanként a mandulás cukrot. A tésztaadagolóba töltjük, majd a formákra nyomkodjuk őket, 3-4 milliméter vastagon.
A frissen kinyomkodott pöttyöket (vagyis a tepsit) üssük hozzá az asztalhoz, hogy a felesleges levegő kijöjjön. Majd pihentessük 1 órát, hogy a felülete fényes és sima legyen.

A sütési időt nagyon nehéz meghatározni, sokban függ a sütőtől, ezért először érdemes pár darabbal kipróbálni. Az se használjon légkeverést, akinek van a ilyen funkció a sütőjén, attól ugyanis kiszárad a tészta, és nem lesz belül finoman krémes. Az ideális sütési hőmérséklet 150 fok és 13-14 percig érdemes sütni a sütiket.

Sütés után addig ne piszkáljuk, ameddig nem hűlt ki teljesen.

Ajánlott termékek

HABZSÁK 8 FEJJEL Cikkszám:1-414

Ár: 1.750  Ft

 

Webáruház készítés - Reláció96 Bt.
© 2012 Pandortex Webáruház Minden jog fenntartva.